Profili i Shikimit Tim
Ky aplikacion funksionon vetëm në formatin portret.
Ju lutem rrotulloni paisjen.
Mirë se erdhët
Profili i Shikimit Tim
sprite
Prezantim
Ju i përdorni sytë në çdo sekond të jetës suaj të përditshme. Sytë dhe bota juaj vizuale janë po aq unike sa dhe shenjat e gishtërinjve.
Prezantim
Duke kuptuar stilin tuaj të jetesës, ne krijojmë një ide të qartë rreth Profilit të Shikimit tuaj dhe se cila lente ZEISS do të ishte e duhura për ju.